Okulumuzda Demokrasi Şöleni-Okul Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanı Seçimi Yapıldı

Okulumuzda, Milli Eğitim Bakanlığı Demokrasi ve Okul Meclisleri Yönergesi kapsamında, Okul Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanı seçimi yapıldı.

31.10.2014 2954

Okulumuzda, Milli Eğitim Bakanlığı Demokrasi ve Okul Meclisleri Yönergesi gereği 31.10.2014 Cuma günü, Okul Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanı seçimi yapıldı. Tam bir demokrasi ikliminin yaşandığı seçimlere 8 aday katıldı. 445 seçmenin oy kullandığı seçimler, iki seçim bölgesinde gerçekleştirildi.

Yapılan seçimler sonucunda Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanı şu şekilde oluştu:

Adı Soyadı

Sınıfı

Görevi

SUDE ARPAT

3-A

Divan Başkanı

ELİFE BUSE BARDAK

3-D

Başkan Vekili

VEYSEL EFE ÇETİN

4-A

Başkan Vekili

ÖYKÜ ADA ARSLAN

4-B

Kâtip Üye

KORHAN GEÇ

4-C

Kâtip Üye

Demokrasi kültürünün oluşmasında çok önemli bir işlevi olan öğrenci meclisi başkanlık divanı seçimlerinde ilgili kurullarda görev alan öğretmen ve öğrencilerimize, aday olan ve seçimlere katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.